سلامت نیوز:معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه ۵۵ درصد بازنشستگان حداقل حقوق را دریافت می کنند، گفت: برای پرداخت مطالبات دولت طرحهای جایگزین ارائه کرده ایم.به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن زدا شب گذشته در برنامه گفتگوی ویژه شبکه خبری افزود: مستمری بازنشستگان در طی سه سال گذشته ۶۵ درصد افزایش یافته است در حالی که در هشت سال قبل از آن حقوق بازنشستگان فقط ۴۳ درصد افزایش یافته بود.
وی درمورد همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: متاسفانه در سال ۸۸ یک بار برنامه ای با عنوان همسان سازی حقوق بازنشستگان اجرا شد و قرار بود دولت برای اجرای آن دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به تأمین اجتماعی پرداخت کندامافقط ۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد.
زدا با اشاره به اینکه اجرای این برنامه برای تأمین اجتماعی حدود هشت هزار میلیارد تومان بار مالی داشت، گفت: موضوعی به نام قانون همسان سازی وجود ندارد و مابقی اعتبار همچنان جزو مطالبات تأمین اجتماعی است .
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: پرداختهای ما در ماه از محل درآمدهای سازمان انجام می شود بطوریکه در سال ۹۴ ، ۳۱ هزار میلیارد تومان با عنوان مستمری به بازنشستگان پرداخت کرده است.
وی با اشاره به اینکه ۵۵ درصد مستمری بگیران حداقل حقوق را دریافت می کنند ، گفت: مبنای پرداخت مستمری به بازنشستگان دو سال آخر خدمت آنان است و بدلیل اینکه در این دو سال پرداخت آنان زیاد نبوده حقوق زیادی را دریافت نمی کنند.
وی با اشاره به اینکه تورم در سالهای اخیر غیرمنطقی افزایش یافته است ، خاطر نشان کرد: سازمان های بیمه گر مانند تأمین اجتماعی نمی توانند افزایش نرخ تورم مسابقه دهند.
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه برای عیدی امسال بازنشستگان هزار و ۵۲۰ میلیارد تومان پرداخت شده است ، گفت: همچنین ماهیانه ۳ هزار میلیارد تومان نیز به بازنشستگان تأمین اجتماعی مستمری پرداخت می شود.
وی با اشاره به اینکه طرحهای جایگزین را برای پرداخت مطالباتمان به دولت پیشنهاد کرده ایم، گفت: دولت در شرایط کنونی نمی تواند تمام مطالبات سازمان را پرداخت کند به همین دلیل طرحهایی را ارائه کرده ایم.
به گفته وی، در ابتدای قانون تامین اجتماعی به ازای ۲۵ نفری که حق بیمه پرداخت می کردند یک نفر مستمری دریافت می کرد، گفت: این درحالی است که هم اکنون در ازای هر شش نفری که حق بیمه می دهند به یک نفر مستمری تعلق می گیرد.
پیشنهاد سردبیر
-
پیامدهای روانشناسی زرد به روان جامعه
روانشناسی زرد، پدیده جدیدی نیست اما در سالهای گذشته با افزایش گرایش مردم به فضای مجازی و در مقابل بالابودن تعرفههای مشاوره و روانشناسی، روانشناسی زرد با استقبال زیادی روبهرو شد.
-
چرا سنگ کلیه در ایران شیوع بالایی دارد؟
ایران در منطقه کمربند سنگ قرار دارد و با توجه به گرم و خشک بودن آب و هوای منطقه، شیوع سنگ کلیه هم بسیار بالاست.
-
چگونه دستهای آلوده فاجعه میسازند؟
برخی ویروسهای تنفسی مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کووید-19 از طریق قطرات تنفسی منتقل میشوند؛ اما اگر این قطرات روی سطوح بنشینند و فرد با دست آن را لمس کند و سپس به دهان یا بینی بزند، امکان انتقال وجود دارد.
-
مصرف مکملها برای این گروه ضرورت ندارد
آیا مکملهایی که میخوریم در سلامت ما تأثیر دارند
-
تحول در ایمنی و بهداشت حرفهای با تکیه بر هوش مصنوعی و تعاملات بینبخشی
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تأکید کرد که برای ارتقای ایمنی و بهداشت حرفهای در کشور، بهرهگیری از فناوریهای نوین، تقویت تعاملات بینبخشی و توسعه زیرساختهای الکترونیکی در دستور کار قرار گرفته است.
-
افزایش خطر زایمان زودرس با بیماری کبد چرب در بارداری
نتایج یک تحقیق جدید نشان داد که زنان باردار مبتلا به بیماری کبد چرب مرتبط با اختلالات متابولیک، خطر بیشتری برای زایمان زودرس دارند. این خطر حتی با وجود شاخص توده بدنی بالا نیز همچنان قابل توجه است.
-
عینک آفتابی؛ انتخابی ساده، محافظت کامل از چشمها
استفاده از عینک آفتابی نه تنها یک انتخاب مد است، بلکه ابزاری ضروری برای حفاظت از چشمها در برابر تابش مضر اشعه فرابنفش خورشید به شمار میرود. حتی عینکهای ارزانقیمت هم میتوانند از چشمهای شما در برابر این خطرات محافظت کنند.
-
چرا در خواب حس سقوط میکنیم؟
آیا تا به حال هنگام خواب احساس کردهاید که از جایی بلند در حال سقوط هستید؟ این تجربه عجیب بهطور معمول ناشی از تکانهای خواب است که به حرکات غیرارادی عضلات مربوط میشود. در این مقاله به بررسی دلایل این پدیده و راههای پیشگیری از آن میپردازیم.
نظر شما